Kinkku-juustopiirakka

Taikina:
250 g margariinia
9 dl hiivaleipäjauhoja
1 ½ tl suolaa
3 ½ dl vettä tai maitoa
1 pala tuorehiivaa tai
1 pussi kotileipojan kuivahiivaa

Täyte:
150 g sinihomejuustoa
200 g persikkaa
200 g palvikinkkua
20 g persiljaa
200 g paprikaa
100 g purjosipulia
150 g kesäkurpitsaa
valkopippuria
oreganoa

Valmistus:
Nypi margariinit ja jauhot. Sekoita lämpimään nesteeseen hiiva ja suola. Jos käytät kotileipojan kuivahiivaa, lämmitä taikinaneste 42-asteiseksi ja lisää kuivahiiva taikinaan jauhoihin sekoitettuna. Lisää neste jauho-margariiniseokseen. Painele taikina piirakkavuokaan/vuokiin.

Kuutioi tai suikaloi kasvikset. Paista kevyesti pannulla. Mausta. Pilko myös kinkku ja sinihomejuusto. Laita täytteet piirakan päälle, päällimmäiseksi persikat.

Paista uunissa 200° asteessa n. 25 minuuttia.